By in Random

Errors Galore!!!

Not sure what I was doing wrong earlier but all I was getting was an error message. I was pleasantly surprised when the 'New Article' option in the drop down menu worked. I guess I have to wait if the 'Submit' button works as well.

Everything else though leads to the dark path of the 'Error Land'. I can open the Persona Paper Home Page and see the recently submitted articles. I can open the recent activities page as well. This is where the problem starts. When I click on the actual posts, sometimes it goes through and I can read it fine. Most of the time though it doesn't. Same thing happens in the sites that I open. take for example Yahoo. I can browse the main page but when I try to open multiple tabs, all hell breaks loose!

Hopefully, this is just a glitch. Don't you just hate it when something goes wrong?


Image Credit » http://pixabay.com/en/error-www-internet-calculator-101408/ by geralt

You will need an account to comment - feel free to register or login.

Comments

MaeLou wrote on March 20, 2015, 7:35 PM

We aren't aware of any errors specifically on the site, but if you are having errors elsewhere, like you said you do in Yahoo, it might not be a PP issue at all. Of course, elitecodex would know better than I.

j2jworkz wrote on March 20, 2015, 8:05 PM

Ironically I was just going to write a post wondering if my computer hates PP or if something is going astray, what I type and what is visually seen prior to posting does not reflect what is posted. Time to step away :)

crowntower wrote on March 20, 2015, 8:29 PM

Yeah I hate it too... but I guess there is something wrong with your browser. Sometimes, when your browsers was updated you need to erased all your cookies or history, so it will work, or just give it a day or an hour before it comes back to normal. It happens to me and I hate it.

allen0187 wrote on March 20, 2015, 9:01 PM

Yeah, MaeLou , the error is in my end. PP is working fien right now.

allen0187 wrote on March 20, 2015, 9:07 PM

j2jworkz , I do believe that the problem is in my end and not with the site.

Might be the case crowntower . Although, all is workign fine right now. Hoepfully, I don't encouter anymore problems.

BarbRad wrote on March 20, 2015, 9:11 PM

When this sort of thing happens I check to see if any software updates are overdue. Yesterday I was going nuts because I could make any repeat typing strokes without huge delays. I began to be aware of how many words I use that have double letters. I finally had to reboot and do some updates, and that fixed it.

MommyCharm wrote on March 20, 2015, 9:17 PM

I have not had any errors with the site for weeks now. Maybe the issue is coming from your end. Why not delete the browsing history and all the cache and cookies. If that still won't work, try rebooting your pc/ laptop.

allen0187 wrote on March 20, 2015, 11:57 PM

Glad you were able to fix the issues BarbRad .

allen0187 wrote on March 20, 2015, 11:58 PM

It is from my end MommyCharm . Thanks!

FreyaYuki wrote on March 21, 2015, 12:58 PM

Sorry to hear about this. Hope you get it sorted out soon. Have you updated your internet browser to its latest version? Have you tried another browser? Are you experiencing errors in other browsers as well?

allen0187 wrote on March 22, 2015, 7:47 PM

Things have been sorted out. thanks FreyaYuki . the errors are in my end and not here in the site.

Cheers!